Glad Edwin!

Glad Edwin!


Vilken härlig syn... (Bj?rn med Edwin)

Vilken härlig syn... (Bj?rn med Edwin)


Bilden igen

Jag var tvungen att publicera bilden igen, den visades inte förut. Han är så söt så man kan dööööö!

Bror och brorson

Bror och brorson


Fint ordspråk

I älskarens ögon är koppärren smilgropar.(Japan)

Spretigt och dan´t (ska uttalas östgötskt)

Jag och Elin har bland allt kreativt c-uppsatsskrivande kommit på att det är SVÅRT att skriva med vänster hand. (Eller med höger om man är vänsterhänt;). Jag tycker att ni som har möjlighet(har papper och penna vid datorn och inte kan skriva lika fint med båda händerna) ska prova på att skriva en mening. Jag kan rekommendera meningen "Får jag chans på dig?" gärna felstavat någonstans. Det kommer att se underbart gulligt ut OCH väcka minnen!





PS:Ullis är absolut förlåten och Lois Lane är alltid välkommen till Norrköping!!

Bra blogg!

Gå in på den här bloggen och läs inlägget som heter "Bitterpitten och vi som inte horar", sjukt bra blogg överhurvudtaget. Han är tydligen författare, jag måste nog läsa något av honom.

http://staffan.blogg.se/

Intervjuer, saabreklam och musikal

Nu har vi gjort en av sex intervjuertill vår c-uppsats och fyra andra inbokade än så länge!härligt.

Hörrudu Ullis, jag har faktiskt skrivit ett inlägg på din blogg om både artist, grupp och att jag har en länk till reklamen på min blogg, jag hade bara glömt att skriva att det var från mig.... så det kan kanske inte var så lätt att veta iof. (www.saabsverige.com/main/GLOBAL/en/biopower_video.shtml)

I fredags var jag, Björn, Elin och A och C på Vingåker factory outlet, de hade utförsäljning. Jag köpte två kjolar, en klänning, en tröja, ett par byxor, en kavaj för 250:- det är märkeskläder som hade kostat minst 4496:-och då har jag inte räknat med klänningen i det priset!Helt sjukt billigt, jag tror att ingen kan stoppa mig från att åka dit nästa utförsäljning...

På lördagen åkte jag till C, min gamla inneboende, som bor i Eskilstuna. Jag var och såg den sista föreställningen av Kiss me Kate som hon är med i (spelar Bianca/ Lois Lane om ni har sett den nån gång eller kan storyn...). Det är kul att se nån man känner så väl på scenen, hon har otrolig utstrålning!
Efter föreställnigen skulle scenen städas undan och sminket skulle av. Det tog ett tag men sedan blev det fest. Jag och C gick och la oss 9.30.

Jag var lite trött dan efter.

Kram på er!

Emil och kompisen Bamse!

Emil och kompisen Bamse!


Glad Emil!

Fantastiskt att kunna g?ra n?gon s? glad!


Emil

Emil


Intervjupersoner!

Jeeeej! Vi har fått en till att intervjua för c-uppsatsen, man blir så glad att det pirrar....

Nästan som när ens handledare tar av sig tröjan, eller hur Elin? *mums*

Helgens händelser

Jag hade en jätte skön och rolig helg. Den började på fredagen med att jag sågade isär vår julgran som har legat och skräpat på vår innergård. Det var roligt så jag sågade de andras julgranar som låg där oxå. Jag tycker verkligen om att vara ute och jobba lite med kroppen, jag längtar tills det finns lite att göra i E:s och P:s trädgård så får jag åka till Uppsala och hjälpa till. De ska tydligen "göra om den lite".

Sen kom Sussie och Emma och C så vi åt jätte mumsiga köttfärsbiffar och trodde att vi hade tappat bort Björn, men det hade vi som tur inte, han hade blivit upplockad av sina vänner. Vi gick till Teaterbaren för första gången och insåg att det var där alla singelkillar tillbringade sin fredag, då vi alla har pojkvänner var inte det så spännande som det kan låta, även om det var intressant att se deras försök.

Något jag fortfarande är irriterad över är repliken: "vi tänkte att, eftersom att ni sitter här ensamma ...bla bla bla" (NEJ, vi sitter inte här ensamma, vi är ju fyra stycken!) Det var precis som ur en utställning som jag har sett på Arbetetsmuseum (om det är nån som har sett den).
C räddade iallafall killen från mina bitska kommentarer genom att säga att det var ett bra försök, men.....
Jag har märkt att jag inte blir särsklit trevlig när jag har druckit lite vill diskutera. Måste nog jobba på det.


Ha det så bra så länge i blåsten och regnet (eller om ni bor i en lyckligare del av landet)
Kraaaam!

Äntligen...

Fredag! Så skönt att det är helg. Jag och Elin tog beslutet att vila upp oss idag. Bra beslutat av oss tycker jag. Idag kommer Sussie och Emma hit och jag pratade nyss med Carro och kanske kommer hon oxå!

Jag tänkte ta en promenad runt strömmen idag, men jag får se hur det blir med det. det är strålande sol, men blåser ordentligt och jag har nyss lockat håret. Skönhet framför allt!

Så iväg till systembolaget, det kommer törstiga tjejjer hit ikväll!
trevlig helg!!

Skrivkramp som det så vackert heter

...eller bara allmänt utråkade och lätt disträa. jag och Elin lägger mer tid åt att skriva i varandras bloggar och maila elaka kommentarer om lärarstudenter till varandra än att skriva analysen i vår litteraturöversikt.

Jag och Björn ska ha möte med Loke finans idag om vårt sparande, ganska vuxet. Men det ger lite hopp om framtiden faktiskt.

Pratade med Suss idag och längtar tills hon och Emma kommer, det var länge sen vi umgick alla tre! Vårt lilla gäng, jag fortsätter på Emmas diskussion om gäng och undrar hur många man måste va i ett gäng?

Nu måste jag gå och möta Björn för att planera våra barns framtid som Björn skulle kunna kallat det;)

Kram på er alla (om ni är snälla)!

Äntligen vår!

Att gå till skolan när solen skiner som en, ja, en sol, är det faktiskt riktigt härligt. Ännu härligare när min uppstaskompis E är lite försenad, det är liksom spännande med omvända roller ibland, typiskt, nu kom hon ;)

Välkommen till min nya blogg!

Nu är jag en i gänget, jag bloggar!
Jag har alltid varit sen med det mesta så även i detta fall. Jag pratade med två av mina kära vänner igår i ett sk trepartsamtal på telefonen, och blev övertalad med fördelarna med att ha en blogg. Så jag föll för övertalningen och kände mig lite smickrad över att de vill läsa vad jag har spenderat min tid och mina tankar på.

Just nu håller jag och E på med vår c-uppsats och det här blir ett perfekt sätt att ta raster på, att skriva några ord i bloggen, så jag tror faktiskt att det till och med kommer att bli av att jag skriver.

Nu ska jag hem till Björn och Guitar Hero II som är så sjukt roligt! Det är ett play station spel med tillhörande plastgitarr, man spelar med i grymma hårdrockslåtar och ska lyckas trycka på rätt knappar i rätt takt och slå på strängen som inte är någon sträng. Vi har spenderat många timmar på det spelet sen vi köpte det i lördags, bra förfestspel märkte vi, även om det blev svårare ju senare kvällen blev, vi är helt uppenbart inga riktiga musiker ;)

Ha det så bra nu, hela den stora massan som läser mitt första blogg-inlägg!

RSS 2.0